00,00€
Mastersol

ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass, κλειστού κυκλώματος, με επιλεκτικούς συλλέκτες υψηλής απορροφητικότητας (95%), για δωρεάν ζεστό νερό όλο τον χρόνο. Οι ηλιακοί συλλέκτες μας είναι πιστοποιημένοι με Solar Keymark, το οποίο εγγυάται την υψηλή απόδοση τους, με επίσημες μετρήσεις από την DQS.

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες MasterSOL, κατασκευάζονται στην Ελλάδα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια. Συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 8 ετών για τα boiler και 15 ή 25 χρόνια για τους συλλέκτες, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Τα ηλιακά MasterSOL-Glass, προσφέρουν άριστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή που θα βρείτε στην Ελληνική αγορά για γνήσιο Ελληνικό ηλιακό θερμοσίφωνα.

Στόχος της εταιρείας μας με το MasterSOL glass, είναι κάθε σπίτι στην Ελλάδα να μπορεί να αξιοποιήσει την ηλιακή ενέργεια και να απαλλαγεί από την δαπανηρή εξάρτηση από το ρεύμα και το πετρέλαιο για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Με τόσο προσιτές τιμές, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία να μην έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα σπίτι σου!

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL glass, διατίθενται σε 80,100,120,160,200,250,300 ή και 500 λίτρα (!) και σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων ηλιακών συλλεκτών, για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν διαθέσιμες βάσεις στήριξης για ταράτσα ή κεραμίδια, και επιλογές χρωμάτων όπως λευκό (πολύ καλό για τα νησιά του Αιγαίου), κεραμιδί (γαι διακριτική τοποθέτηση σε κεραμίδια), γκρι , ίνοξ ή μαύρο.

Διακρίνονται σε:
α) Διπλής Ενέργειας, οι οποίοι λειτουργούν με παράλληλη αξιοποίηση είτε της ηλιακής ενέργειας είτε του ηλεκτρικού ρεύματος (σε περιόδους με μειωμένη ηλιοφάνεια), μέσω ενσωματωμένης ηλεκτρικής αντίστασης.
β) Τριπλής Ενέργειας, οι οποίοι είναι επιπλέον εφοδιασμένοι με είσοδο που εκμεταλλεύεται το ζεστό νερό του καλοριφέρ που παράγεται από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL, είναι κλειστού Κυκλώματος, που σημαίνει ότι λειτουργούν με έμμεση θέρμανση του νερού χρήσης σε ξεχωριστό κύκλωμα, μέσω εναλλάκτη θερμότητας. Υπερτερούν έναντι των θερμοσιφώνων ανοιχτού κυκλώματος κυρίως λόγω του ότι μπορούν αν κάνουν χρήση αντιψυκτικών υγρών και αντιδιαβρωτικών μιγμάτων, γεγονός το οποίο τους επιτρέπει να λειτουργούν άψογα και σε περιόδους με χαμηλές θερμοκρασίες και παγετούς, αντίθετα με τους θερμοσίφωνες ανοικτού κυκλώματος οι οποίοι σε τέτοιες συνθήκες συνήθως σπάνε.

Επιλέξτε ηλιακό:

 • 80-100 λίτρων για 1-2 ατόμα
 • 120 λίτρων για 2-3 ατόμων
 • 160 λίτρων για 3-4 ατόμα
 • 200 λίτρων για 5-6 ατόμα
 • 250 λίτρων γιαα 7-8 ατόμα
 • 300 λίτρων για 9-10 ατόμα

Ανάλογα με την περιοχή που κατοικείτε, επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος ηλιακού συλλέκτη. (Όσο πιο Νότια, τόσο πιο μικρός συλλέκτης και αντίστροφα)

Για πιο μεγάλη βοήθεια σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου ηλιακού για εσάς, μιλήστε με έναν από τους εξειδικευμένους πωλητές μας και συμβουλευτείτε και τον πίνακα που θα βρείτε εδώ: Τι ηλιακό χρειάζομαι;

Η αποστολή γίνεται οικονομικά, γρήγορα και με ασφάλεια, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και να βρίσκεστε. Για περισσότερες λεπτομέριες διαβάστε εδώ: Τρόποι αποστολής

Mastersol Wifi

Τέλος, είμαστε η πρώτη εταιρεία που έβγαλε ηλιακό θερμοσίφωνα με σύστημα Wifi για απομακρυσμένο έλεγχο. Με το ενσωματωμένο Wifi module, μπορείτε να ελέγχετε την θερμοκρασία του ηλιακού από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του application για Android, IOS ή Windows PC.

Σύνδεσμοι:

 1. Ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol ECO Επιλεκτικοί Strip συλλέκτες και Γκρι θερμοδοχείο.
 2. Ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Glass/inox Επιλεκτικοί Strip συλλέκτες και Inox θερμοδοχείο.
 3. Ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Color (σε λευκό, κεραμιδί ή μαύρο) Επιλεκτικοί Strip συλλέκτες σε διάφορα χρώματα και θερμοδοχείο επίσης με επιλογές χρωμάτων.
 4. Ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Plus Wifi Η κορυφαία γκάμα μας με επιλεκτικούς Fullplate συλλέκτες με πρεσσαριστό μονοκόμματο πλαίσιο αλουμινίου και Double Glass Θερμοδοχείο, με 25 χρόνια εγγύηση.

Αναζήτηση

 • Γρήγορη αποστολή

  σε όλη την Ελλάδα

 • Δωρεάν μεταφορικά στην Αττική

  για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες

 • Τοποθετήσεις & Συντηρήσεις

  με εμπειρία - αξιοπιστία - ταχύτητα

 • Άτοκες δόσεις

  με πιστωτική κάρτα Visa & Mastercard

 • Αντικαταβολή

  για ποσά μέχρι 500€

 • Πληρωμή και με Paypal

  για απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών

Συνεργαζόμενο μέλος ΕΒΗΕ
Ελληνική κατασκευή

Πλήρως πιστοποιημένα Ελληνικά προϊόντα. Δείτε πιστοποιήσεις & εγγυήσεις εδώ:

Πιστοποιήσεις & Εγγυήσεις
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Διαβάστε περισσότερα Αποδέχομαι
Μπορούμε να σας υποδείξουμε συνεργεία για τοποθετήσεις και συντηρήσεις στην περιοχή της Αττικής.

Επικοινωνία