Μπόιλερ Αντλίας Θερμότητας

Τα μπόιλερ αντλίας θερμότητας είναι ειδικά κατασκευασμένα για να σας παρέχουν το ζεστό νερό που επιθυμείτε. Λειτουργικά μοιάζουν με τα μπόιλερ λεβητοστασίου, με τη διαφορά ότι έχουν μεγαλύτερες αποδόσεις. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με 2 διαφορετικές πηγές ενέργειας, την αντλία θερμότητας και το ηλεκτρικό στοιχείο. Έτσι, σας παρέχουν το ζεστό νερό που χρειάζεστε, κάνοντας οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας μπόιλερ αντλίας θερμότητας, διάφορων λίτρων, για να επιλέξετε βάσει των αναγκών σας. Είναι κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και οικολογικά. Έχουν ελάχιστη απώλεια θερμότητας, χάρη στη θερμομόνωση από πολυουρεθάνη, που διαθέτουν. Έτσι, αποθηκεύουν ποσότητες ζεστού νερού για πολλές ώρες.

Το εσωτερικό των μπόιλερ καλύπτεται από επίστρωση σμάλτου εμαγιέ και προστατεύεται από ανόδιο μαγνησίου. Χάρη στην κατασκευή τους, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, παρέχοντάς σας ποσότητες καθαρού και υγιεινού ζεστού νερού. Επιλέξτε το μπόιλερ αντλίας θερμότητας που εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες σας και εμείς θα σας το δώσουμε με 7 χρόνια εγγύηση.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

MasterSOL Μπόιλερ Αντλίας Θερμότητας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.