Ηλιακοί Συλλέκτες

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι ιδανικοί να εκμεταλλευτούν την ηλιακή ενέργεια, για να σας παρέχουν ζεστό νερό. Την ηλιακή ενέργεια την απορροφούν οι ηλιακοί συλλέκτες, χάρη στην ειδική κατασκευή τους και την μετατρέπουν σε θερμότητα. Στο MasterSOL θα βρείτε τους καλύτερους ηλιακούς συλλέκτες που θα σας προσφέρουν το ζεστό νερό που επιθυμείτε.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλιακούς συλλέκτες διαφόρων μεγεθών, οριζόντιους και κάθετους. Επιλέξτε μέσα από τη συλλογή μας τον ηλιακό συλλέκτη που καλύπτει τις ανάγκες σας και τοποθετήστε τον στη ταράτσα ή τη σκεπή του σπιτιού σας. Μπορείτε να τον συνδυάσετε με κάποιο από τα boiler που διαθέτουμε και να τα εγκαταστήσετε εύκολα με τις κατάλληλες βάσεις στήριξης ηλιακών.

Οι επιλεκτικοί ηλιακοί συλλέκτες αλουμινίου – τιτανίου, που σας παρέχουμε, είναι κατασκευασμένοι από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, βάσει των πιο αυστηρών προδιαγραφών. Το κρύσταλλο των ηλιακών συλλεκτών είναι tempered ασφαλείας, που τους κάνει ανθεκτικούς σε χαλαζοπτώσεις. Το σκούρο μπλε χρώμα των επιφανειών τους μεγιστοποιεί τα ποσοστά απορρόφησης ηλιακής ακτινοβολίας, παρέχοντάς σας περισσότερο ζεστό νερό. Επιλέξτε τον ηλιακό συλλέκτη της αρεσκείας σας και εμείς θα σας τον δώσουμε με 15 χρόνια εγγύηση.

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

MasterSOL Ηλιακοί Συλλέκτες

182,00