Θερμοσίφωνες - Ηλεκτρομπόιλερ

Για την παροχή ζεστού νερού οι θερμοσίφωνες και τα ηλεκτρομπόιλερ έχουν καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή. Οι θερμοσίφωνες MasterSOL σας προσφέρουν εγγύηση ποιότητας και χρήσης. Είναι ελεγμένοι για την εξαιρετική λειτουργία τους και την αναλλοίωτη χρήση τους στο χρόνο. Βάσει της χωρητικότητάς τους, είναι ικανοί να καλύψουν τις ανάγκες ζεστού νερού μιας τετραμελούς οικογένειας.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε μια ποικιλία σε θερμοσίφωνες και ηλεκτρομπόιλερ πολλών λίτρων, για να επιλέξετε για εγκατάσταση ή για αντικατάσταση του παλιού στο σπίτι σας. Θα βρείτε κάθετους, οριζόντιους και επιδαπέδιους. Για την παροχή ζεστού νερού, συνδέονται με την ηλεκτρική αντίσταση. Εκτός όμως από την ηλεκτρική ενέργεια, χάρη σε εσωτερικό εναλλάκτη που διαθέτουν, μπορούν να συνδεθούν με το κεντρικό σύστημα θέρμανσης. Έτσι, μπορείτε να κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων από τον λογαριασμό του ρεύματος.

Η δεξαμενή αποθήκευσης του νερού διαθέτει εσωτερική επίστρωση σμάλτου, για την αποφυγή της διάβρωσης. Έτσι, το νερό δεν ακουμπάει στο μέταλλο και δεν δημιουργείται σκουριά. Με αυτό τον τρόπο σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό. Επιπλέον, διαθέτουν μόνωση από πολυουρεθάνη, χάρη στην οποία μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του νερού σταθερή για πολλή ώρα. Το θερμοδοχείο προστατεύεται με θερμοστατική ασφάλεια και βαλβίδα ασφαλείας για να κάνετε ασφαλή μπάνια. Η τοποθέτησή τους πρέπει να γίνεται πάντα με προσοχή, καθώς και να λαμβάνονται μέτρα προστασίας όταν η τοποθέτησή τους γίνεται μέσα στο μπάνιο.

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.