Ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass/Inox

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Glass/Inox είναι η καλύτερη επιλογή για συνεχή παροχή ζεστού νερού στο σπίτι σας. Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα στην ταράτσα ή στη σκεπή του σπιτιού σας, έχοντας τις κατάλληλες υποδομές ανάλογα το είδος ηλιακού θερμοσίφωνα που θα επιλέξετε. Είναι μια πολύ καλή λύση για την εξοικονόμηση χρημάτων από το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς θα σας προσφέρουν ποσότητες ζεστού νερού, εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια.

Είναι ικανοί να σας παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και τις μέρες που έχει συννεφιά. Έτσι θα δείτε το λογαριασμό του ρεύματος πιο ελαφρυμένο, σε μια εποχή που η τιμή του ρεύματος αυξάνεται, ενώ παράλληλα θα κάνετε καλό και στο περιβάλλον. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Glass/Inox, που διαθέτουμε, είναι διπλής και τριπλής ενέργειας και αποτελούνται από γυάλινους κάδους inox νέας γενιάς και υπεραποδοτικούς συλλέκτες γρήγορης απόσβεσης. Είναι πολύ ανθεκτικοί, χάρη στην κατασκευή τους από Glass/Inox και δείχνουν μεγάλη αντοχή στη σκουριά και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας, επιλέξτε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και απολαύστε ζεστό νερό, εκμεταλλευόμενοι κάθε μορφή ενέργειας. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες.

Προβολή όλων των 22 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Glass/Inox

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.