Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Διπλής Ενέργειας

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας διπλής ενέργειας λειτουργούν όπως οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας, δηλαδή εκμεταλλευόμενοι είτε την ηλιακή ενέργεια, είτε το ηλεκτρικό ρεύμα. Σε περιπτώσεις λοιπόν που έχει χαμηλή ηλιοφάνεια ή συννεφιά, με τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας διπλής ενέργειας δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ζεστό νερό. Είναι ιδανικά να καλύψουν εγκαταστάσεις που έχουν μεγάλες ανάγκες ζεστού νερού. Έτσι, προτιμάται η εγκατάστασή τους σε συγκροτήματα κατοικιών, νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα. Επιπλέον, χάρη στην διακριτή αισθητική τους, μπορούν να τοποθετηθούν και σε εγκαταστάσεις που δεν θέλουν να χαλάσουν το αισθητικό τους αποτέλεσμα.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας διπλής ενέργειας, για να έχετε συνεχώς το ζεστό νερό που επιθυμείτε. Έχουν τη δυνατότητα ελέγχου των εξωτερικών μεταβολών και των θερμοκρασιών, ρυθμίζοντας βάσει αυτών την λειτουργία τους. Επίσης, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις θερμοκρασίες και τις λειτουργίες σας τις γνωστοποιούν, χάρη στην οθόνη που διαθέτουν. Μπορείτε όμως και εσείς να παρέμβετε στις εντολές χρησιμοποιώντας τα κουμπιά που έχουν.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας και δείχνουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Διαθέτουν σύστημα προστασίας του κλειστού κυκλώματος από το κρύο και την υπερθέρμανση. Τα μπόιλερ προστατεύονται από τη διάβρωση, χάρη στην κατασκευή τους από υγρό σμάλτο, κάνοντάς τα ικανά να σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό. Μπορείτε να τοποθετήσετε το μπόιλερ οριζόντια ή κάθετα στο μηχανοστάσιο. Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από συλλέκτες κλασικούς επιλεκτικούς ή σκαφωτούς πρεσσαριστούς.

MasterSOL Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Διπλής Ενέργειας