Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL χαμηλού ύψους

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι απαραίτητοι για την παροχή ζεστού νερού, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που λειτουργούν αντιαιθητικά. Για εγκαταστάσεις που δεν θέλουν να χαλάσουν την αισθητική τους, με την εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα, υπάρχει λύση! Οι ηλιακοί θερμοσίφωνές χαμηλού ύψους της MasterSOL θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας παράλληλα το ζεστό νερό που χρειάζεστε.

Είτε θέλετε διπλής είτε τριπλής ενέργειας, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες χαμηλού ύψους της MasterSOL είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας, βάσει αυστηρών προδιαγραφών και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Τα μπόιλερ κατασκευάζονται από διπλή Direct επισμάλτωση Duro Glass, χαρίζοντάς τους ανθεκτικότητα στη διάβρωση, όπως και οι ηλιακοί συλλέκτες αλουμινίου – χαλκού είναι, επίσης, ανθεκτικοί σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι συλλέκτες είναι ιδανικοί να παρέχουν συνεχώς ζεστό νερό, χάρη στην ενιαία επιφάνεια αλουμινίου – τιτανίου, σε σκούρο μπλε χρώμα που αυξάνει τις αποδόσεις τους.

Για την σειρά MasterSol Low Profile (χαμηλού ύψους), η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το μπόιλερ, με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 24 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Low Profile (χαμηλού ύψους)