Τρόποι Πληρωμής

1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών και εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με email, φαξ ή να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR4101725190005519095365012
Δικ/χος: Π. Σπυρόπουλος – Ι. Παπαγεωργίου Ο.Ε.
Λογαριασμός: 5519-095365-012
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR9501102910000029100465748
Λογαριασμός: 29100465748
Δικ/χος: Π. Σπυρόπουλος – Ι. Παπαγεωργίου Ο.Ε.
ALPHA BANK
IBAN: GR68 0140 5330 5330 0200 2009 467
Λογαριασμός: 533 002 002 009 467
Δικ/χος: Π. Σπυρόπουλος – Ι. Παπαγεωργίου Ο.Ε.
EUROBANK
IBAN: GR2302603440000530200817737
Λογαριασμός: 0026.0344.53.0200817737
Δικ/χος: Π. Σπυρόπουλος – Ι. Παπαγεωργίου Ο.Ε.

Επιλέγοντας πληρωμή μέ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Τράπεζας, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της Πειραιώς, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας. Μπορείτε να επιλέξετε ως και 6 άτοκες δόσεις, ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.

Επιλέγοντας πληρωμή χρεωστική κάρτα, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της Πειραιώς, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο, τα στοιχεία της κάρτας σας.

Επιλέγοντας την μέθοδο της αντικαταβολής παραγγέλνετε το επιθυμητό προϊόν και πληρώνετε κατά την παράδοση!
Η αντικαταβολή απαιτεί 10% προκαταβολή σε τράπεζα και επιβαρύνεται με 2% επί του υπολοίπου ποσού. Ισχύει για ποσά από 150€ ως 500€.

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον του Paypal, όπου χρησιμοποιεί το account του για να πληρώσει γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω του υπολοίπου του ή μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που έχει εκεί αποθηκευμένη.
Λόγω μεγάλων κρατήσεων του Paypal για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του, η αγορά από την ηλεκτρονική μας σελίδα με την χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής, επιβαρύνεται με 3,4% επί της συνολικής αξίας αγοράς.
Επιλέγοντας πληρωμή μέ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Skrill, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον του Skrill, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας.
Αν έχετε λογαριασμό Skrill ή Neteller, πληρώνετε με 1 μόνο clik, χωρίς να χρειαστεί να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Έκδοση στοιχείων τιμολογίου
Στο MasterSOL.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Τιμές πωλούμενων προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. για δική σας διευκόλυνση.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το MasterSOL.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
Για ορισμένες όμως περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή. Αν λοιπόν έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, και κοπεί τιμολόγιο σε αυτή, τότε θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα και εμείς θα κάνουμε τον υπολογισμό του τελικού ποσού (μειωμένου) Φ.Π.Α. που θα χρεωθείτε, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Ακόμα και αν η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε εμείς θα αφαιρέσουμε την παραπάνω διαφορά από το δεσμευμένο ποσό για την παραγγελία σας.
Νομοί με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.
Τα νησιά του νομού Λέσβου: Λέσβος, Λήμνος, Ευστράτιος.
Τα νησιά του νομού Χίου: Χίος, Οινούσσες, Ψαρά, Αντίψαρα.
Τα νησιά του νομού Δωδεκανήσου (σ.σ. η Ρόδος και η Κάρπαθος εξαιρούνται της μείωσης): Κως, Πάτμος, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Κάσος, Λέρος, Νίσυρος, Σύμη, Τήλος, Καστελόριζο καθώς και τα μικρότερα νησιά Αγαθονήσι, Αλιμία, Αρκοί, Αρμάθια, Χάλκη, Φαρμακονήσι, Γυαλί, Κίναρος, Λέβιθα, Λειψοί, Μάραθος, Νίμος, Ψέριμος, Σαρία, Στρογγυλή, Σύρνα, Τέλενδος.
Τα νησιά του νομού Σάμου: Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Άγιος Μηνάς, Θύμαινα.
Το νησί του νομού Έβρου: Σαμοθράκη
Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το website μας. Ελπίζουμε να μας προτιμήσετε για την αγοράς σας, και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προιόντα μας και την εξυπηρέτηση μας!