Δοχεία Tank in Tank

Τα δοχεία Tank in Tank είναι ένας συνδυασμός μπόιλερ λεβητοστασίου και δοχείου αδράνειας. Έχουν τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης. Μπορούν να συνδεθούν με το λεβητοστάσιο ή και με τους ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι, παράγουν ζεστό νερό χρήσης και θέρμανσης είτε από τον λέβητα είτε από τον ηλιακό συλλέκτη, ελαχιστοποιώντας τη χρήση του καυστήρα.

Στη συλλογή της MasterSOL θα βρείτε δοχεία Tank in Tank απλά, με έναν ή με δυο εναλλάκτες, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης και με ηλεκτρική αντίσταση, καθώς υπάρχει αντίστοιχη αναμονή. Έτσι σας δίνεται η επιλογή εκμετάλλευσης μιας επιπλέον πηγής ενέργειας!

Τα δοχεία Tank in Tank, που θα βρείτε στη συλλογή μας, προστατεύονται από τη σκουριά, καθώς διαθέτουν εσωτερική επίστρωση σμάλτου. Έτσι, το νερό δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα και σας εξασφαλίζουν καθαρό και υγιεινό νερό. Για τη διατήρηση της θερμότητας, διαθέτουν επίσης θερμομόνωση πολυουρεθάνης, επιτυγχάνοντας, έτσι, άριστη μόνωση και ελάχιστη απώλεια θερμότητας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.