Ηλιακοί Θερμοσίφωνες MasterSOL ECO - Glass/Ral

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες eco – Glass/Ral της MasterSol είναι προηγμένης τεχνολογίας, με άριστο λειτουργικό σχεδιασμό και η ιδανικότερη επιλογή για την συνεχή παροχή ζεστού νερού στο σπίτι σας. Μιας που οι θερμοσίφωνες είναι η μεγαλύτερη πηγή κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι η καλύτερη λύση. Τοποθετώντας ηλιακό θερμοσίφωνα eco – Glass/Ral της MasterSol, εξοικονομείτε χρήματα από τους αυξημένους λογαριασμού του ρεύματος, κάνοντας παράλληλα καλό στο περιβάλλον, εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια.

Στη συλλογή μας είναι διαθέσιμοι ηλιακοί θερμοσίφωνες eco – Glass/Ral της MasterSol, διπλής και τριπλής ενέργειας για να τοποθετήσετε στην ταράτσα του σπιτιού σας. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, που διαθέτουμε, είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά και εγγυώνται αντοχή στη διάβρωση λόγω καιρικών συνθηκών και πολλών χρόνων χρήσης. Παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το κεντρικό σύστημα θέρμανσης και το ηλεκτρικό ρεύμα και είναι ικανοί να σας παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες.

Η εγκατάστασή τους γίνεται εύκολα σε ταράτσες και σκεπές. Ανάλογα τον τύπο ηλιακού θερμοσίφωνα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για τη σύνδεσή τους. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες.

Βλέπετε 1–24 από 28 αποτελέσματα

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ECO – Glass/Ral

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.