Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Plus - WiFi

Πλέον που όλα γίνονται με τη βοήθεια του διαδικτύου, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Plus – WiFi αλλάζουν τα δεδομένα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Με τη wifi plus τεχνολογία οι ηλιακοί συλλέκτες θα απογειώσουν την λειτουργικότητα τους στα ύψη. Με το σύστημα WiFi, μπορείτε να ρυθμίζετε μόνοι σας τη θερμοκρασία του ηλιακού θερμοσίφωνα και να την ελέγχετε ανάβοντας την ηλεκτρική αντίσταση, με την ευχέρεια που σας δίνει το smartphone, το tablet ή το laptop σας. Εάν η τοποθέτησή τους γίνει σε πολυκατοικία, δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη θερμοκρασία μόνοι τους όλοι οι ένοικοι, μέσω της εφαρμογής στα smartphone τους.

Στη συλλογή μας υπάρχουν διαθέσιμοι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Plus – WiFi, για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει τις ανάγκες σας. Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας, βάσει αυστηρών προδιαγραφών και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Τα μπόιλερ είναι κατασκευασμένα από διπλή Direct επισμάλτωση Duro Glass, που τα κάνει ανθεκτικά στη διάβρωση. Οι ηλιακοί συλλέκτες αλουμινίου – χαλκού είναι ανθεκτικοί σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Επίσης διαθέτουν σκούρο μπλε χρώμα, ιδανικό να μεγιστοποιεί την απορρόφηση της υπεριώδους ακτινοβολίας, χαρίζοντάς σας ζεστό νερό όλες τις εποχές του χρόνου.

Για την σειρά MasterSol Plus-WiFi, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 25 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το Boiler με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 18 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Plus – WiFi