Ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal είναι θερμοσίφωνες νέας γενιάς, υπεραποδοτικοί και χαμηλού ύψους. Είναι ιδανικοί να τους τοποθετήσετε σε κάθε ταράτσα ή σκεπή, για να έχετε συνεχώς ζεστό νερό και να πετύχετε καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση επιλογής οριζόντιου μονού συλλέκτη, έχετε τη δυνατότητα να τον τοποθετήσετε και κάθετα.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της Mastersol έχουν εξαιρετική αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Χάρη στην κατασκευή τους από υλικά άριστης ποιότητας είναι προστατευμένοι από διαβρώσεις και γι’ αυτό διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας . Η αντιδιαβρωτική εσωτερική προστασία του μπόιλερ με διπλή επισμάλτωση Duro-Glass και το tempered ασφαλείας κρύσταλλο του ηλιακού συλλέκτη τον κάνει ανθεκτικό σε βροχοπτώσεις και χαλάζι.

Στη συλλογή μας θα βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal, διπλής και τριπλής ενέργειας, για να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Όποιο τύπο Horizontal ηλιακό θερμοσίφωνα επιλέξετε, η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το μπόιλερ, με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Horizontal

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.