Μεταφορικά

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών, σε πολύ οικονομικές τιμές, μέχρι το πεζοδρόμιο του σπιτιού σας.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και λοιπά προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.

Το κόστος αποστολής στην περιοχή της Αθήνας είναι 30€, για κομπλέ ηλιακούς θερμοσίφωνες.
Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδος, έχουμε εξασφαλίσει με συνεργαζόμενες μεταφορικές, την καλύτερη δυνατή τιμή για εσάς. Για να μάθετε το κόστος μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο, να μας στείλετε μήνυμα, ή απλά να προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι και να ακολουθήσετε την διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς όπου και υπολογίζεται αυτόματα το κόστος μεταφορικών για την διεύθυνση αποστολής που θα δηλώσετε.*
Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Ελπίζουμε να μας προτιμήσετε για την αγορά σας και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και την εξυπηρέτηση μας.

* Οι τιμές των μεταφορικών που υπολογίζονται αυτόματα από το website, αφορούν πρωτεύουσες νομών και εύκολα προσβάσιμες περιοχές γύρω από αυτές σε ακτίνα 5-10km. Για απομακρυσμένες περιοχές ή δυσπρόσιτες, επικοινωνήστε μαζί μας.

shipping