Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Τριπλής Ενέργειας

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας τριπλής ενέργειας είναι μια πολύ καλή επιλογή για οικιακή χρήση με μεγάλες ανάγκες ζεστού νερού αλλά και για μεσαίες ή μεγάλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Χάρη στην τριπλή τους ενέργεια μπορούν να εκμεταλλευτούν την ηλιακή ενέργεια, είτε το ηλεκτρικό ρεύμα, είτε τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης, για την παροχή ζεστού νερού. Με αυτό τον τρόπο είναι ιδανικοί να σας παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και τις μέρες που δεν έχει ηλιοφάνεια.

Το MasterSOL σας παρέχει συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας τριπλής ενέργειας με σταθερούς ή αποσπώμενους εναλλάκτες. Σε αντίθεση με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες, στα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, το μπόιλερ τοποθετείται στο λεβητοστάσιο. Παραμένει προστατευμένο και το ζεστό νερό από τους συλλέκτες οδηγείται σε αυτό μέσω ενός κυκλοφορητή. Έτσι, επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις, καθώς ελαχιστοποιούνται οι απώλειες. Οι συλλέκτες, που διαθέτουν, είναι επιλεκτικοί και έτσι έχουν μεγαλύτερες αποδόσεις, σε σχέση με τους απλούς.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και δείχνουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τη χρήση. Τα μπόιλερ αποθήκευσης του νερού διαθέτουν εσωτερική επίστρωση σμάλτου. Με αυτή καλύπτονται τα δοχεία εσωτερικά και έτσι δεν έρχεται το νερό σε επαφή με το μέταλλο. Με αυτό τον τρόπο προστατεύονται από τη σκουριά, εξασφαλίζοντάς σας καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό.

MasterSOL Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Τριπλής Ενέργειας