Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας λειτουργούν όπως οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, με τη διαφορά ότι είναι ικανοί να καλύψουν εγκαταστάσεις με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες σε ζεστό νερό. Λόγω των υψηλότερων αποδόσεών τους, προτιμώνται σε εγκαταστάσεις όπως συγκροτήματα κατοικιών, νοσοκομεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακές μονάδες κ.α. Οι συλλέκτες περνούν απαρατήρητοι ενώ το μπόιλερ τοποθετείται στο μηχανοστάσιο. Έτσι, είναι ιδανικά να τοποθετηθούν σε εγκαταστάσεις όπου η εμφάνιση του ηλιακού θερμοσίφωνα χαλάει το αισθητικό αποτέλεσμα.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, διπλής και τριπλής ενέργειας, ικανά να σας παρέχουν μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού, πρωί – βράδυ. Η λειτουργία τους ελέγχεται από έναν αυτόματο ελεγκτή που διαθέτουν. Ελέγχουν τις εξωτερικές μεταβολές και τη διαφορά θερμοκρασιών των συλλεκτών και του μπόιλερ, δίνοντας έτσι τις απαραίτητες εντολές ώστε να παρέχεται συνεχώς ζεστό νερό. Διαθέτουν, επιπλέον, οθόνη όπου εμφανίζονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τις θερμοκρασίες. Με λειτουργίες που έχουν, μπορούν να προστατέψουν το κλειστό κύκλωμα από παγετό ή υπερθέρμανση.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και δείχνουν διάρκεια στο χρόνο. Τα μπόιλερ προστατεύονται από τη διάβρωση, χάρη στην κατασκευή τους από υγρό σμάλτο. Έτσι, το νερό που σας παρέχουν είναι απόλυτα καθαρό και υγιεινό! Θα βρείτε μπόιλερ πολλών λίτρων για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Τοποθετούνται εύκολα, είτε οριζόντια είτε κάθετα. Οι συλλέκτες μπορεί να είναι είτε κλασικοί επιλεκτικοί είτε σκαφωτοί πρεσσαριστοί. Επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και χαρείτε καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό!

Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας από την MasterSOL

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.