Μπόιλερ για Αντλία Θερμότητας Κάθετα

Τα κάθετα μπόιλερ για αντλία θερμότητας, με συλλέκτη ή χωρίς, είναι μια ιδανική λύση για την παραγωγή ζεστού νερού. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με 2 ή 3 διαφορετικές πηγές ενέργειας (αντλία θερμότητας, ηλεκτρικό στοιχείο ή και ηλιακοί συλλέκτες) κάνοντας οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Το MasterSOL διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας μπόιλερ για αντλία θερμότητας, με εναλλάκτη ή χωρίς, διαφόρων λίτρων, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Μοιάζουν με τα μπόιλερ λεβητοστασίου, απλώς η αντλία θερμότητας βελτιστοποιεί ακόμα περισσότερο την απόδοση των μπόιλερ.

Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Το εσωτερικό των μπόιλερ καλύπτεται και προστατεύεται από επίστρωση σμάλτου/εμαγιέ. Το θερμομονωτικό υλικό, για λιγότερη απώλεια θερμότητας, που διαθέτουν είναι ο αφρός πολυουρεθάνης, που είναι οικολογικός. Επιλέξτε το μέγεθος που καλύπτει τις ανάγκες σας και εμείς θα σας το δώσουμε με 7 χρόνια εγγύηση.

MasterSOL Μπόιλερ για Αντλία Θερμότητας Κάθετα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.