Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Glass/Inox Διπλής Ενέργειας

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass/Inox διπλής ενέργειας της MasterSOL, είναι η καλύτερη επιλογή για να έχετε, συνεχώς, ζεστό νερό στο σπίτι σας. Είναι κατάλληλοι να σας παρέχουν ζεστό νερό εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια, αλλά ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες, εκμεταλλευόμενοι την ηλεκτρική ενέργεια. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να έχετε μονίμως ζεστό νερό. Η σύνδεση με πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται εύκολα, καθώς διαθέτουν μια ηλεκτρική αντίσταση, που είναι τοποθετημένη στο τμήμα αποθήκευσης.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλιακούς θερμοσίφωνες Glass/Inox διπλής ενέργειας, με έναν ή δυο συλλέκτες. Το εσωτερικό του μπόιλερ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι πολύ ανθεκτικό στις διαβρώσεις από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι κλειστού κυκλώματος, κρατώντας το νερό του μπόιλερ διαχωρισμένο από το νερό χρήσης. Οι συλλέκτες είναι κατασκευασμένοι από επιλεκτικό αλουμίνιο – τιτάνιο, σε σκούρο μπλε που μεγιστοποιεί τα ποσοστά ηλιακής ενέργειας που απορροφούν.

Επιλέξτε μέσα από τη συλλογή μας, το ηλιακό θερμοσίφωνα που πληροί τις απαιτήσεις σας και χαρείτε ζεστό νερό χειμώνα-καλοκαίρι, απαλλαγμένοι από το οικονομικό βάρος του ηλεκτρικού ρεύματος. Εμείς θα σας τον δώσουμε με εγγύηση 5 χρόνων για το μπόιλερ και 15 χρόνων για τον συλλέκτη!

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Glass/Inox Διπλής Ενέργειας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.