Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Glass/Inox Τριπλής Ενέργειας

Η MasterSol πρωτοστατεί στους ηλιακούς θερμοσίφωνες Glass/Inox τριπλής ενέργειας. Χάρη στην λειτουργία τριπλής ενέργειας μπορείτε να έχετε ζεστό νερό εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή και ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και το ζεστό νερό του καλοριφέρ, από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Είναι η καλύτερη επιλογή που δεν θα σας αφήσει ποτέ χωρίς ζεστό νερό χειμώνα – καλοκαίρι! Πριν εφοδιαστείτε τον ηλιακό θερμοσίφωνα Glass/Inox τριπλής ενέργειας της αρεσκείας σας, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η τοποθεσία εγκατάστασής του διαθέτει την κατάλληλη υποδομή για σύνδεση με το λεβητοστάσιο.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλιακούς θερμοσίφωνες Glass/Inox τριπλής ενέργειας MasterSol, με έναν ή δυο συλλέκτες για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνές μας κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας, βάσει αυστηρών προδιαγραφών και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Και το μπόιλερ και ο συλλέκτης είναι πολύ ανθεκτικοί στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, αλλά και στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Το εσωτερικό των μπόιλερ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ οι συλλέκτες από επιλεκτικό αλουμίνιο – τιτάνιο, σε σκούρο μπλε χρώμα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα ηλιακής ενέργειας.

Επιλέξτε το ηλιακό θερμοσίφωνα, της σειράς MasterSol Eco, που σας καλύπτει περισσότερο και απολαύστε ζεστό νερό, εκμεταλλευόμενοι κάθε μορφή ενέργειας. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνων για το μπόιλερ και 15 χρόνων για τον συλλέκτη!

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass/Inox Τριπλής Ενέργειας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.