Με Inox Αποσπώμενους Χωρίς Εναλλάκτες

Το MasterSOL διαθέτει υψηλής ποιότητας boiler λεβητοστασίου χωρίς εναλλάκτες, για την παροχή και αποθήκευση ζεστού νερού. Είναι ιδανικοί να τους χρησιμοποιήσετε για όλες τις οικιακές σας εργασίες, καθώς και για επαγγελματική χρήση. Χάρη στη μόνωσή τους από αφαιρούμενη πολυουρεθάνη, είναι ικανοί να διατηρήσουν ζεστό το νερό για πολλές ώρες.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία σε οριζόντια boiler λεβητοστασίου χωρίς εναλλάκτη, πολλών λίτρων. Επιλέξτε το ιδανικό για τις ανάγκες σας, βάσει των λίτρων που διαθέτουμε. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά, οικολογικά υλικά που δείχνουν μεγάλη αντοχή στις διαβρώσεις και στα άλατα από τη χρήση και το χρόνο.

Χάρη στην κατασκευή τους και τη μέθοδο epoxy resin που διαθέτουν, είναι κατάλληλοι να σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό, απαλλαγμένο από άλατα και μικροοργανισμούς. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με λέβητα και με ηλιακούς συλλέκτες, για τη θέρμανση του νερού. Μπορείτε, επίσης, να τους συνδέσετε και με ηλεκτρική αντίσταση, για την παροχή ζεστού νερού από κάθε πηγή ενέργειας.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.