Με Απλούς Αποσπώμενους Εναλλάκτες

Τα οριζόντια boiler λεβητοστασίου με απλούς αποσπώμενους εναλλάκτες, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη παραγωγή και αποθήκευση ζεστού νερού χρήσης. Μπορούν να σας παρέχουν μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού για όλες σας τις οικιακές δουλειές αλλά και για επαγγελματική χρήση. Χάρη στη μόνωσή τους από αφαιρούμενη πολυουρεθάνη, είναι ικανοί να διατηρήσουν ζεστό το νερό για πολλές ώρες.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε οριζόντια boiler λεβητοστασίου με απλούς αποσπώμενους εναλλάκτες, πολλών λίτρων. Ανάλογα τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό που θα σας παρέχει τις ποσότητες ζεστού νερού που χρειάζεστε. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με λέβητα και με ηλιακούς συλλέκτες, για τη θέρμανση του νερού. Μπορείτε, επίσης, να τους συνδέσετε και με ηλεκτρική αντίσταση, για την παροχή ζεστού νερού από κάθε πηγή ενέργειας.

Είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, ανθεκτικά στη διάβρωση και τη σκουριά, από τη χρήση και το χρόνο. Διαθέτουν μέθοδο προστασίας epoxy resin, που τα καθιστά ιδανικά να σας παρέχουν ποσότητες καθαρού και υγιεινού ζεστού νερού.