Με Έναν Inox Εναλλάκτη

Τα δοχεία αδράνειας με έναν inox εναλλάκτη είναι μια πολύ καλή επιλογή για να σας παρέχουν ποσότητες ζεστού ή κρύου νερού χρήσης και θέρμανσης. Με τη μόνωση από πολυουρεθάνη, έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν κάθε θερμοκρασία του νερού σταθερή για πολλές ώρες, με ελάχιστη θερμική απώλεια.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε δοχεία αδράνειας με έναν inox εναλλάκτη, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας σε ζεστό ή κρύο νερό. Είναι κατασκευασμένοι από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικά και είναι ελεγμένα, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες υγιεινής. Η δεξαμενή τους προστατεύεται από επίστρωση σμάλτου και έτσι το νερό δεν έρχεται σε επαφή με το μέταλλο. Έτσι, το νερό που σας παρέχεται είναι καθαρό, χωρίς άλατα και μικροοργανισμούς.

Μπορείτε να συνδέσετε το δοχείο αδράνειας, της επιλογής σας, με λέβητα και ηλιακούς συλλέκτες για την παροχή ζεστού νερού. Επίσης, διαθέτουν αναμονή, για σύνδεση με ηλεκτρική αντίσταση. Έτσι, σας παρέχουν ζεστό νερό χωρίς την καύση του καυστήρα, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια! Επιπλέον, μπορείτε να το συνδέσετε με ψύκτη, εάν θέλετε να σας παρέχει κρύο νερό, ακόμα και όταν το μοτέρ δεν βρίσκεται σε λειτουργία.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.