Με Inox Εναλλάκτες

Τα δοχεία αδράνειας με inox εναλλάκτες είναι ιδανικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Αποθηκεύουν το νερό χρήσης και θέρμανσης, κρατώντας σταθερή τη θερμοκρασία για πολλές ώρες. Είτε το νερό είναι ζεστό είτε κρύο, χάρη στη μόνωση από πολυουρεθάνη, η θερμοκρασία θα μείνει ίδια για πολλές ώρες, καθώς συμβαίνει πολύ χαμηλή απώλεια θερμότητας.

Στο MasterSOL θα βρείτε δοχεία αδράνειας με inox εναλλάκτες, πολλών λίτρων, με έναν inox εναλλάκτη, με έναν inox και δυο απλούς εναλλάκτες και με έναν inox και έναν απλό εναλλάκτη,  για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με λέβητα και ηλιακούς συλλέκτες, για την παροχή ζεστού νερού. Επιπλέον, μπορούν να συνδεθούν και με ψύκτη, για να σας παρέχουν το κρύο νερό που επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας δοχεία αδράνειας  με inox εναλλάκτες κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας, καθώς μπορούν να σας παρέχουν τις θερμοκρασίες νερού που επιθυμείτε χωρίς την καύση του καυστήρα ή τη λειτουργία του μοτέρ του ψύκτη.

Τα δοχεία αδράνειας είναι ελεγμένα, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες υγιεινής και σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό νερό. Κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας και δείχνουν αντοχή στο χρόνο. Είναι ανθεκτικά στις διαβρώσεις, καθώς η δεξαμενή τους προστατεύεται από επίστρωση σμάλτου. Έτσι, το νερό δεν θα ακουμπάει στο μέταλλο και θα παραμένει καθαρό, χωρίς άλατα και μικροοργανισμούς.