Αντλία Θερμότητας Μαζί με Εναλλάκτη

Τα μπόιλερ για αντλία θερμότητας μαζί με εναλλάκτη είναι μια εξαιρετική επιλογή συνεχούς και γρήγορης παροχής νερού. Χάρη στον εναλλάκτη, που διαθέτουν, έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με 3 διαφορετικές πηγές ενέργειας. Συνδέονται με την αντλία θερμότητας, το ηλεκτρικό στοιχείο και τους ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι, εκμεταλλεύονται κάθε πηγή ενέργειας, για την παροχή ζεστού νερού, κάνοντας οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Η MasterSOL διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας μπόιλερ για αντλία θερμότητας με εναλλάκτη, διαφόρων λίτρων, για να επιλέξετε βάσει των αναγκών σας. Κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας και οικολογικά. Έχουν αντιβακτηριδιακό σχεδιασμό και η εσωτερική τους επιφάνεια καλύπτεται από επίστρωση σμάλτου εμαγιέ. Χάρη στο υγρό σμάλτο, έχουν και αντιδιαβρωτική προστασία, κάνοντάς τα ικανά να σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό.

Χάρη στη θερμομόνωση που διαθέτουν, από πολυουρεθάνη, μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του νερού σταθερή για πολλή ώρα. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και με την κατάλληλη προσοχή, έχουν τη δυνατότητα να σας παρέχουν το ζεστό νερό που επιθυμείτε για πολλά χρόνια. Μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από τη συλλογή μας, το μπόιλερ για αντλία θερμότητας μαζί με εναλλάκτη που σας καλύπτει και εμείς θα σας το δώσουμε με 7 χρόνια εγγύηση.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Μπόιλερ για Αντλία Θερμότητας με Εναλλάκτη