Απλοί Αποσπώμενοι με 2 Εναλλάκτες

Το MasterSOL διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας boiler λεβητοστασίου με δυο απλούς αποσπώμενους εναλλάκτες. Είναι ιδανικοί να σας παρέχουν και να αποθηκεύουν ζεστό νερό για πολλές ώρες, με ελάχιστη απώλεια θερμότητας. Διαθέτουν μόνωση από πολυουρεθάνη, που τα καθιστά ικανά να διατηρούν το νερό ζεστό για πολλές ώρες. Είναι κατάλληλοι για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς υπάρχουν boilers πολλών λίτρων.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε εξαιρετικής ποιότητας boiler λεβητοστασίου με δυο απλούς αποσπώμενους εναλλάκτες για να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς. Από τους δυο εναλλάκτες που διαθέτουν, ο ένας συνδέεται με τον λέβητα και ο άλλος με ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι, το νερό θα μπορεί να θερμαίνεται με πολλούς τρόπους. Χάρη στην ικανότητά τους να συνδέονται και με ηλεκτρική αντίσταση, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε μορφή ενέργειας για τη θέρμανση του νερού.

Τα boiler είναι κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικά, ικανά να αντέχουν στις διαβρώσεις από άλατα, τη χρήση και το χρόνο. Ένα επιπλέον προσόν, που διαθέτουν, είναι η μέθοδος epoxy resin. Μέσω αυτής της μεθόδου, θα έχετε διαρκώς καθαρό και απαλλαγμένο από άλατα και μικροοργανισμούς νερό!

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Boiler Λεβητοστασίου με δυο Απλούς Αποσπώμενους Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.