Σταθεροί Εναλλάκτες 150-1000

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας διπλής ενέργειας με σταθερούς εναλλάκτες, λειτουργούν όπως οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας, δηλαδή εκμεταλλευόμενοι είτε την ηλιακή ενέργεια, είτε το ηλεκτρικό ρεύμα. Θα βρείτε από 150-1000 λίτρα, για να διαλέξετε αυτό που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας σε ζεστό νερό. Χάρη στις υψηλότερες αποδόσεις τους, από τους απλούς ηλιακούς θερμοσίφωνες, προτιμώνται για εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα. Με τους σταθερούς εναλλάκτες που διαθέτουν, δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης με τους ηλιακούς συλλέκτες και με άλλες πηγές ενέργειας.

Το MasterSOL σας παρέχει συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας διπλής ενέργειας με σταθερούς εναλλάκτες για να έχετε ζεστό νερό ακόμα και τις μέρες με συννεφιά. Έχουν τη δυνατότητα, μέσω ελεγκτή, να ελέγχουν τις εξωτερικές μεταβολές και να ρυθμίζουν τη λειτουργία τους δίνοντάς σας τη δυνατότητα να γνωρίζετε κάθε λειτουργία τους. Τα μπόιλερ δεν είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, καθώς τοποθετούνται στο μηχανοστάσιο και έτσι το ζεστό νερό των συλλεκτών οδεύει με την βοήθεια της αντλίας (βεβιασμένη κυκλοφορία) προς το θερμοδοχείο.

Κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και δείχνουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Το κλειστό κύκλωμα προστατεύεται από κρύο και υπερθέρμανση, χάρη σε λειτουργία που διαθέτουν. Τα μπόιλερ στο εσωτερικό τους έχουν επίστρωση σμάλτου, που τα προστατεύει από τη διάβρωση, καθώς το νερό δεν έρχεται σε επαφή με το μέταλλο. Έτσι, σας παρέχουν καθαρό υγιεινό νερό. Τοποθετούνται οριζόντια ή κάθετα, ενώ όσον αφορά του συλλέκτες, έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από συλλέκτες κλασικούς επιλεκτικούς ή σκαφωτούς πρεσσαριστούς.

Προβολή όλων των 18 αποτελεσμάτων

Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Διπλής Ενέργειας με Σταθερούς Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.