Αποσπώμενοι Εναλλάκτες 500-5000

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας διπλής ενέργειας με αποσπώμενους εναλλάκτες, είναι ιδανικοί να παρέχουν ζεστό νερό σε εγκαταστάσεις με μεγάλες απαιτήσεις. Νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα, θα καλυφθούν πλήρως με την επιλογή ενός τέτοιου συστήματος, σε σχέση με ηλιακούς θερμοσίφωνες. Τα συστήματα με αποσπώμενους εναλλάκτες 500-5000 λίτρων έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με ηλιακούς συλλέκτες και άλλες πηγές ενέργειας για την παροχή ζεστού νερού. Με τις υψηλές τους αποδόσεις, θα σας παρέχουν το ζεστό νερό που επιθυμείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας διπλής ενέργειας με αποσπώμενους εναλλάκτες 500-5000 λίτρων. Χάρη στην ικανότητά τους να συνδεθούν με τους ηλιακούς συλλέκτες και με άλλες πηγές ενέργειας, έχουν τη δυνατότητα να σας παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και τις μέρες χωρίς ήλιο. Μέσω του ελεγκτή, που διαθέτουν, μπορούν να ελέγξουν τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των ηλιακών συλλεκτών και του μπόιλερ. Έτσι, με εντολές που δίνουν εξασφαλίζουν τη διαρκή παροχή ζεστού νερού.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας, που δείχνουν αντοχή στο χρόνο και τη χρήση. Έχουν τη δυνατότητα να προστατεύουν το κύκλωμα από το κρύο και την υπερθέρμανση, για τη σωστή λειτουργία του. Επιπλέον, τα μπόιλερ μπορούν να σας παρέχουν συνεχώς καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό, χάρη στην επίστρωση σμάλτου που διαθέτουν. Με την επίστρωση το νερό δεν έρχεται σε επαφή με το μέταλλο και έτσι δεν δημιουργείται διάβρωση από τη σκουριά. Μπορείτε να τοποθετήσετε το μπόιλερ οριζόντια ή κάθετα στο μηχανοστάσιο, ενώ, τέλος, έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από συλλέκτες κλασικούς επιλεκτικούς ή σκαφωτούς πρεσσαριστούς

Προβολή όλων των 21 αποτελεσμάτων

Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Διπλής Ενέργειας με Αποσπώμενους Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.