Σταθεροί Εναλλάκτες

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας τριπλής ενέργειας με σταθερούς εναλλάκτες είναι μια πολύ καλή επιλογή για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Μπορούν να παρέχουν μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού και προτιμώνται για εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα που έχουν μεγάλες ανάγκες. Με τους σταθερούς εναλλάκτες, που διαθέτουν, μπορούν να συνδεθούν με τους ηλιακούς συλλέκτες, με ηλεκτρικές αντιστάσεις αλλά και με το λεβητοστάσιο. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι κάθε πηγή ενέργειας σας παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και με συννεφιά.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας τριπλής ενέργειας με σταθερούς εναλλάκτες, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει τις ανάγκες σας. Είναι ελεγμένα για την άψογη λειτουργικότητά τους και έχουν καλύτερες επιδόσεις από τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Καθώς τοποθετείται το μπόιλερ εντός του λεβητοστασίου είναι προφυλαγμένο και έτσι επιτυγχάνει καλύτερες αποδόσεις με λιγότερες απώλειες.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και δείχνουν μεγάλη αντοχή. Τα μπόιλερ τους προστατεύονται από επίστρωση σμάλτου, αποτρέποντας τη δημιουργία σκουριάς. Αφού εμποδίζεται η επαφή του νερού με το μέταλλο, παρέχεται σε εσάς καθαρό και υγιεινό νερό, χωρίς άλατα και μικροοργανισμούς.

Προβολή όλων των 18 αποτελεσμάτων

Σταθεροί Εναλλάκτες 150-1000 Λίτρα από την MasterSOL

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.