Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας με Αποσπώμενους Εναλλάκτες

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας τριπλής ενέργειας με αποσπώμενους εναλλάκτες είναι ιδανικοί να σας παρέχουν μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού. Είναι κατάλληλοι για οικιακή χρήση που υπάρχει ανάγκη για μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού, αλλά και για εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα. Μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε πηγή ενέργειας για την παροχή ζεστού νερού, όπως την ηλιακή και την ηλεκτρική ενέργεια, καθώς και τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ζεστό νερό ακόμα και τις μέρες με συννεφιά.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας τριπλής ενέργειας με αποσπώμενους εναλλάκτες, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει τις ανάγκες σας. Το μπόιλερ τοποθετείτε στο λεβητοστάσιο και το ζεστό νερό οδηγείται μέσω ενός κυκλοφορητή από τους συλλέκτες σε αυτό. Έτσι, παραμένει προστατευμένο επιτυγχάνοντας καλύτερες αποδόσεις με λιγότερες απώλειες. Για αυτό θεωρούνται και αποτελεσματικότερα συγκριτικά με τους απλούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας, δείχνοντας αντοχή στον χρόνο και τη χρήση. Με την εσωτερική επίστρωση σμάλτου που διαθέτουν τα μπόιλερ, προστατεύονται από τη σκουριά και τη διάβρωση. Αυτό συμβαίνει καθώς, χάρη στην επίστρωση, το νερό δεν έρχεται σε επαφή με το μέταλλο. Έτσι, είναι ικανά να σας παρέχουν συνεχώς καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό, απαλλαγμένο από μικρόβια και άλατα.

Προβολή όλων των 22 αποτελεσμάτων

Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Τριπλής Ενέργειας με Αποσπώμενους Εναλλάκτες