Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Low Profile (χαμηλού ύψους) Διπλής Ενέργειας

Οι MasterSOL low profile ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας είναι η πρώτη επιλογή σε ξενοδοχειακές μονάδες, ξενώνες και σπίτια σε νησιά, που δεν θέλουν να χαλάσουν την αισθητική τους. Έχουν εξαιρετικές αποδόσεις, ανεξάρτητα του χαμηλού ύψους τους και δεν κεντρίζουν στο μάτι. Μπορούν να σας παρέχουν συνεχώς ζεστό νερό, καθώς, λόγω της λειτουργίας διπλής ενέργειας, εκμεταλλεύονται την ηλιακή και την ηλεκτρική ενέργεια.

Είναι κατασκευασμένοι από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Τα μπόιλερ κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικό στις διαβρώσεις, καθώς και οι συλλέκτες αλουμινίου – τιτανίου είναι ανθεκτικοί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Χάρη στο σκούρο μπλε τους χρώμα μεγιστοποιούν τα ποσοστά ενέργειας που απορροφούν.

Οι MasterSOL low profile ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας, που διαθέτουμε, είναι εύκολοι στην εγκατάσταση, με βάση στήριξης χαμηλού ύψους για καλαισθησία. Για την σειρά MasterSol Low Profile (χαμηλού ύψους), η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το μπόιλερ, με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Low Profile (Χαμηλού Ύψους)

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.