Ηλιακοί Θερμοσίφωνες MasterSOL ECO - Glass/Ral Τριπλής Ενέργειας

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL ECO - Glass/Ral τριπλής ενέργειας είναι μια εξαιρετική επιλογή, για να έχετε συνεχώς ζεστό νερό στο σπίτι σας. Λόγω της λειτουργίας τριπλής ενέργειας, λειτουργεί όπως οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας, εκμεταλλευόμενοι ηλιακή και ηλεκτρική ενέργεια, αλλά έχει μια επιπλέον είσοδο με την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί το ζεστό νερό του καλοριφέρ, από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Έτσι, δεν θα ξεμένετε ποτέ από ζεστό νερό!

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL ECO - Glass/Ral τριπλής ενέργειας, που διαθέτουμε, είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να έχετε συνεχώς ζεστό νερό. Είναι κατάλληλοι να τοποθετηθούν στην ταράτσα και στη σκεπή του σπιτιού σας. Προϋπόθεση για την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας είναι να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή, που θα διευκολύνει τη σύνδεση του λεβητοστασίου με το μέρος που θα τοποθετηθεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας. Διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας και είναι πολύ ανθεκτικοί στα έντονα καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού και του χειμώνα, καθώς η εξωτερική επένδυση του μπόιλερ με λαμαρίνα RAL το κάνει ανθεκτικό σε χτυπήματα από χαλαζοπτώσεις

Μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας, επιλέξτε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και απολαύστε ζεστό νερό, εκμεταλλευόμενοι κάθε μορφή ενέργειας. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες.

Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ECO – Glass/Ral Τριπλής Ενέργειας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.