Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Low Profile (χαμηλού ύψους) Τριπλής Ενέργειας

Οι MasterSOL low profile ηλιακοί θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας είναι μια πολύ καλή επιλογή για διαρκή παροχή ζεστού νερού. Προτιμάται η εγκατάστασή τους σε ξενοδοχειακές μονάδες, ξενώνες και σπίτια σε νησιά, που δεν θέλουν να χαλάσουν την αισθητική τους. Παρά το χαμηλό τους ύψος έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα παροχής ζεστού νερού. Χάρη στη λειτουργία τριπλής δράσης, εκμεταλλεύονται ηλιακή και ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και το ζεστό νερό του καλοριφέρ, από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης.

Κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας και για αυτό διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Για την αποφυγή διαβρώσεων, τα μπόιλερ κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, που είναι ανθεκτικός, ενώ και οι συλλέκτες αλουμινίου – τιτανίου αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Με το σκούρο μπλε χρώμα που διαθέτουν, αυξάνουν τα ποσοστά ενέργειας που απορροφούν.

Οι MasterSOL low profile ηλιακοί θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας, που διαθέτουμε, εγκαθίστανται εύκολα στην ταράτσα ή τη σκεπή του σπιτιού σας. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε, πριν επιλέξετε κάποιο low profile ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, είναι αν διαθέτετε την κατάλληλη υποδομή για τη σύνδεση με το λεβητοστάσιο. Για την σειρά MasterSol Low Profile (χαμηλού ύψους), η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το μπόιλερ, με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Low Profile (χαμηλού ύψους) Τριπλής Ενέργειας