Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Plus - WiFi Διπλής Ενέργειας

Εάν θέλετε να συνδυάσετε ηλιακή και ηλεκτρική ενέργεια για την παροχή ζεστού νερού, με τη δυνατότητα χειρισμού από απόσταση, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Plus - WiFi διπλής ενέργειας είναι η καλύτερη επιλογή. Εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή και την ηλεκτρική ενέργεια θα έχετε διαθέσιμο ζεστό νερό όποτε και αν το χρειαστείτε. Η εγκατάστασή τους γίνεται εύκολα στην ταράτσα ή στην σκεπή του σπιτιού σας, συνδέοντας την ηλεκτρική αντίσταση που διαθέτουν με την παροχή ρεύματος. Σε συνδυασμό με την WiFi λειτουργία τους, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της θερμοκρασίας του ηλιακού θερμοσίφωνα και της ηλεκτρικής αντίστασης στα χέρια σας!

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλιακούς θερμοσίφωνες, ιδανικούς να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη. Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας, βάσει αυστηρών προδιαγραφών και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Τα μπόιλερ κατασκευάζονται από διπλή Direct επισμάλτωση Duro Glass, χαρίζοντάς τους ανθεκτικότητα στη διάβρωση από καιρικά φαινόμενα.Οι ηλιακοί συλλέκτες αλουμινίου – χαλκού είναι, επίσης, ανθεκτικοί σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ είναι ιδανικοί να παρέχουν συνεχώς ζεστό νερό, χάρη στην ενιαία επιφάνεια αλουμινίου – τιτανίου, σε σκούρο μπλε χρώμα που αυξάνει τις αποδόσεις τους. Έτσι, θα έχετε ζεστό νερό συνεχώς, ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά.

Για την σειρά MasterSol Plus-WiFi, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 25 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το Boiler με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Plus – WiFi Διπλής Ενέργειας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.