Ηλιακοί Θερμοσίφωνες MasterSOL ECO - Glass/Ral Διπλής Ενέργειας

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL ECO - Glass/Ral διπλής ενέργειας είναι μια πολύ καλή επιλογή για να έχετε ζεστό νερό στο σπίτι σας. Αυτοί οι ηλιακοί θερμοσίφωνες λειτουργούν εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια αλλά και την ηλεκτρική, όταν ο ήλιος δεν είναι αρκετός για να σας παρέχει ο θερμοσίφωνας το επιθυμητό ζεστό νερό. Έτσι, συνδέεται με το ηλεκτρικό ρεύμα χάρη σε μια ηλεκτρική αντίσταση, που είναι τοποθετημένη στο τμήμα αποθήκευσης. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε σταθερή και άμεση παροχή ζεστού νερού.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL ECO - Glass/Ral διπλής ενέργειας, που διαθέτουμε, είναι η καλύτερη επιλογή για να τοποθετήσετε στην ταράτσα του σπιτιού σας. Είναι σχεδιασμένοι για εξοικονόμηση χώρου, ενώ η εγκατάστασή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα. Κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας, βάσει αυστηρών προδιαγραφών και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Είναι ανθεκτικοί σε υψηλές θερμοκρασίες, τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και η εξωτερική επένδυση του μπόιλερ με λαμαρίνα RAL το κάνει ανθεκτικό σε χτυπήματα από χαλαζοπτώσεις.

Επιλέξτε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και απολαύστε διαρκώς ζεστό νερό, εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή και την ηλεκτρική ενέργεια. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες.

Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ECO – Glass/Ral Διπλής Ενέργειας