Ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL Plus - WiFi Τριπλής Ενέργειας

Για να μη ξεμείνετε ποτέ από ζεστό νερό, καθώς και για να ελέγχετε μόνοι σας τη θερμοκρασία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Plus - WiFi τριπλής ενέργειας MasterSOL είναι η καλύτερη επιλογή! Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας παρέχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να εκμεταλλευτείτε την ηλιακή και την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και το και το ζεστό νερό του καλοριφέρ. Για την σωστή τοποθέτησή τους, σιγουρευτείτε ότι διαθέτετε την κατάλληλη υποδομή για τη σύνδεση με το λεβητοστάσιο.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλιακούς θερμοσίφωνες MasterSOL Plus - WiFi τριπλής ενέργειας, ιδανικούς να σας παρέχουν διαρκώς ζεστό νερό, για να το χρησιμοποιήσετε όποτε το χρειαστείτε. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, που διαθέτουμε, είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας, βάσει αυστηρών προδιαγραφών και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Η διπλή Direct επισμάλτωση Duro Glass στα μπόιλερ τους παρέχει ανθεκτικότητα στη διάβρωση. Σε συνδυασμό με τους ανθεκτικούς, στα ακραία καιρικά φαινόμενα, ηλιακούς συλλέκτες αλουμινίου – χαλκού, σε σκούρο μπλε χρώμα, θα έχετε διαρκώς ζεστό νερό, ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά.

Για την σειρά MasterSol Plus-WiFi, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 25 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το Boiler με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Plus – WiFi Τριπλής Ενέργειας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.