Ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal Τριπλής Ενέργειας

Αν δεν θέλετε ποτέ να ξεμένετε από ζεστό νερό, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal τριπλής ενέργειας είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε διαρκώς ζεστό νερό, εκμεταλλευόμενοι ηλιακή και ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και το ζεστό νερό του καλοριφέρ, από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol είναι εξαιρετικής ποιότητας και διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Επιπλέον, είναι υπεραποδοτικοί, χάρη στο σκούρο μπλε χρώμα των επιλεκτικών απορροφητών, που μεγιστοποιεί τα ποσοστά ηλιακής ενέργειας που απορροφούν. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία τριπλής ενέργειας μπορείτε να έχετε ζεστό νερό, ακόμα και σε μέρες με συννεφιά.

Στη συλλογή μας θα βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal, τριπλής ενέργειας, για να είστε πάντα ξέγνοιαστοι ότι έχετε ζεστό νερό στο σπίτι σας. Πριν την επιλογή του Horizontal ηλιακού θερμοσίφωνα, που σας καλύπτει, σιγουρευτείτε ότι διαθέτετε την κατάλληλη υποδομή για τη σύνδεσή του με το λεβητοστάσιο. Έτσι, η εγκατάσταση θα γίνει εύκολα και εσείς θα είστε έτοιμοι να απολαμβάνετε ζεστό νερό, συνεχώς. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το μπόιλερ, με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Horizontal Τριπλής Ενέργειας