Ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal Διπλής Ενέργειας

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal διπλής ενέργειας είναι μια πολύ καλή επιλογή για να διαθέτετε συνεχώς ζεστό νερό, εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή και ηλεκτρική ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε ζεστό νερό όλο το χρόνο, ακόμα και σε συννεφιασμένες μέρες. Αν επιλέξετε οριζόντιο μονό συλλέκτη έχετε τη δυνατότητα να τον τοποθετήσετε και κάθετα. Όπως και να το τοποθετήσετε, οι αποδόσεις παραμένουν ίδιες.

Όπως όλοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες μας , έτσι και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal διπλής ενέργειας διαθέτουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας. Είναι κατασκευασμένοι βάσει των πιο αυστηρών προδιαγραφών και δείχνουν ανθεκτικότητα σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Το μπόιλερ είναι κατασκευασμένο με διπλή επισμάλτωση Duro-Glass, που το κάνει ανθεκτικό στη διάβρωση, προσφέροντας παράλληλα καθαρό νερό. Οι ηλιακοί συλλέκτες αλουμινίου – τιτανίου, είναι ανθεκτικοί σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Στη συλλογή μας θα βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες Mastersol Horizontal, διπλής, για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει τις ανάγκες σας. Συνδέστε την ηλεκτρική αντίσταση, που διαθέτουν, με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και απολαύστε ζεστό νερό όλο το χρόνο. Για την σειρά MasterSol Eco, η εγγύηση ανέρχεται στα 5 χρόνια για το μπόιλερ και 15 χρόνια για τους συλλέκτες. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 10 χρόνια για το μπόιλερ, με την αγορά και τοποθέτηση του κιτ επέκτασης εγγύησης ηλιακών MasterSol.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.