Επιλεκτικοί Ηλιακοί Συλλέκτες Οριζόντιοι

Η ηλιακή ενέργεια που απορροφούν οι συλλέκτες των ηλιακών θερμοσιφώνων είναι αυτή που σας παρέχει το ζεστό νερό που χρειάζεστε, χωρίς να ανάβετε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες σας γλιτώνουν ένα μεγάλος μέρος χρημάτων από τον λογαριασμό ρεύματος. Έτσι η επένδυση σε κατάλληλους επιλεκτικούς ηλιακούς συλλέκτες για ηλιακό θερμοσίφωνα είναι σωτήρια.

Οι οριζόντιοι επιλεκτικοί ηλιακοί συλλέκτες είναι μια πολύ καλή επιλογή να τοποθετήσετε στον ηλιακό σας θερμοσίφωνα. Στη συλλογή του Mastersol θα βρείτε μια ποικιλία σε οριζόντιους ηλιακούς θερμοσίφωνες, διαφόρων μεγεθών, για να επιλέξετε αυτόν που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Επιλέγοντας τον ηλιακό συλλέκτη της αρεσκείας σας, μπορείτε να επιλέξετε και το κατάλληλο boiler για την αντικατάσταση του παλιού σας.

Οι Fullplate οριζόντιοι ηλιακοί συλλέκτες αλουμινίου – τιτανίου με χάλκινο υδροσκελετό, είναι κατάλληλοι για ηλιακούς θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος. Το σκούρο μπλε τους χρώμα είναι ιδανικό για να μετατρέψει την ακτινοβολία του ηλίου σε πολύτιμη θερμότητα. Το κρύσταλλο των ηλιακών συλλεκτών είναι tempered ασφαλείας, που τους κάνει ανθεκτικούς σε χαλαζοπτώσεις. Επιλέξτε τον οριζόντιο επιλεκτικό ηλιακό συλλέκτη, που επιθυμείτε και εμείς θα σας τον δώσουμε με 15 χρόνια εγγύηση.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Επιλεκτικοί Ηλιακοί Συλλέκτες Οριζόντιοι

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.