Καλύμματα Ηλιακών Συλλεκτών

Τα καλύμματα συλλεκτών είναι από τα πιο απαραίτητα εξαρτήματα ηλιακών θερμοσιφώνων. Είναι ιδανικά να προστατέψουν τους ηλιακούς θερμοσίφωνες, όταν δεν βρίσκονται σε χρήση, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Όταν δεν χρησιμοποιούνται το καλοκαίρι, μπορούν να αγγίξουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, περίπου 80-95 °C. Αν δεν είναι καλυμμένοι με τα ειδικά καλύμματα μπορούν να πάθουν υπερθέρμανση και να υποστούν σοβαρές φθορές.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλυμμάτων ηλιακών συλλεκτών, διαφόρων μεγεθών και εξαιρετικής ποιότητας. Τα ηλιακά καλύμματα θα προσφέρουν την απόλυτη προστασία στον ηλιακό συλλέκτη σας, χάρη στην ικανότητά τους να μη θερμαίνονται. Έτσι, θα αποφύγετε ανεπανόρθωτες ζημιές, όπως προβλήματα στον ίδιο τον συλλέκτη, αλλά και στο μπόιλερ, λόγω επικάθισης αλάτων, από τη μη χρήση του ζεστού νερού, που θα μειώσουν την απόδοσή του.

Φροντίστε για την υγεία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα επιλέγοντας το κατάλληλο κάλυμμα, που θα βρείτε στη συλλογή μας. Έτσι, θα μπορείτε να κανονίσετε άφοβα τις καλοκαιρινές διακοπές σας, γνωρίζοντας ότι ο ηλιακός σας θερμοσίφωνας θα μείνει απολύτως προστατευμένος. Καλύψτε τον σωστά και λείψτε για όσες μέρες θέλετε. Ο ηλιακός σας θερμοσίφωνας δεν θα πάθει καμία ζημιά!

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Καλύμματα Ηλιακών Συλλεκτών για Σωστή Προστασία