Βάσεις Στήριξης Ηλιακών

Για την σωστή τοποθέτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι πολύ σημαντικό να διαθέτετε την κατάλληλη βάση στήριξης. Οι βάσεις στήριξης ηλιακών θερμοσιφώνων παρέχουν τη σταθερότητα που χρειάζονται στην τοποθέτησή τους σε ταράτσες και σκεπές. Πριν προβείτε στην αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα, πρέπει να σκεφτείτε και για την ασφαλή τοποθέτησή του.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε τις καλύτερες βάσεις στήριξης ηλιακών θερμοσιφώνων, με άριστη ανθεκτικότητα. Θα βρείτε μια ποικιλία σε κεφαλάρια και βάσεις στήριξης ηλιακού, βάση ταράτσας ηλιακού, για μονό ή διπλό συλλέκτη. Ό,τι είδους ηλιακό θερμοσίφωνα έχετε, οι βάσεις στήριξης που σας παρέχουμε θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στήριξης. Ακόμα και αν θέλετε να αλλάξετε το παλιό σας μπόιλερ, τα κεφαλάρια που διαθέτουμε θα παρέχουν στο καινούριο, τη στήριξη που έχει ανάγκη, χωρίς να το βιδώσετε.

Εφοδιαστείτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μας, το μπόιλερ, τον συλλέκτη ή ολόκληρο το σύστημα ηλιακού θερμοσίφωνα, που καλύπτει τις ανάγκες σας και εξασφαλίστε τη σταθερότητά τους με τις κατάλληλες βάσεις στήριξης. Να είστε σίγουροι ότι ο ηλιακός σας θερμοσίφωνας μένει σταθερός και ασφαλής στην ταράτσα ή τη σκεπή του σπιτιού σας!

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Βάσεις Στήριξης Ηλιακών από την MasterSOL

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.