Παρουσίαση Ηλιακών Θερμοσίφωνων της MasterSOL

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, πλέον, επιλέγονται όλο και περισσότερο για την παροχή ζεστού νερού, σε σπίτια ή άλλες εγκαταστάσεις.

Ιδιαίτερα με την αύξηση της τιμής του ρεύματος, είναι ο καλύτερος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και ενέργειας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιοι είναι οι καλύτεροι ηλιακοί θερμοσίφωνες, πριν επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς.

Για αυτό, η MasterSOL σας παρέχει μια λίστα με τους διαφορετικούς τύπους ηλιακών θερμοσιφώνων για να γνωρίζετε τα πάντα για αυτούς!

Επειδή οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι αρκετοί, ας τους δούμε αναλυτικά μαζί.

Παρουσίαση Ηλιακών Θερμοσίφωνων MasterSOL

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Horizontal

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Horizontal είναι θερμοσίφωνες χαμηλού ύψους και υπεραποδοτικοί, ιδανικοί να μπουν σε ταράτσες ή σκεπές. Για μεγάλες αποδόσεις, αλλά διατηρώντας όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, είναι ιδανικοί. Επιπλέον, οι οριζόντιοι ηλιακοί θερμοσίφωνες με ένα συλλέκτη, έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησής του και κάθετα, αν το θέλετε.

Είναι ηλιακοί θερμοσίφωνες άριστης ποιότητας, που δείχνουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις διαβρώσεις. Για να σας παρέχουν υγιεινό, πόσιμο ζεστό νερό, τα boiler διαθέτουν διπλή επισμάλτωση Duro-Glass, αποτρέποντας την επαφή του νερού με το μέταλλο. Τέλος, επειδή είναι εκτεθειμένοι σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, οι συλλέκτες κατασκευάζονται από κρύσταλλο ασφαλείας, που τους κάνει ανθεκτικούς στη χαλαζόπτωση.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας 200lt Mastersol ECO Επιλεκτικός 2,5τμ

Ηλιακοί θερμοσίφωνες ECO Glass/Ral

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ECO Glass/Ral είναι μια άριστη επιλογή να τοποθετήσετε στην ταράτσα ή στη σκεπή του σπιτιού σας.

Διαθέτουν υπεραποδοτικούς επιλεκτικούς συλλέκτες, που θα σας παρέχουν ζεστό νερό όλο το χρόνο.

Ανάλογα τον αριθμό των ατόμων, μπορείτε να προτιμήσετε με έναν ή δυο συλλέκτες.

Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το υλικό κατασκευής των boiler. Το Glass/Ral έχει να κάνει με την εσωτερική και εξωτερική του επίστρωση, που το κάνει ανθεκτικό σε διαβρώσεις.

Στο εσωτερικό, η επίστρωση Glass το κάνει πιο ανθεκτικό στις ρωγμές, λόγω των αλλαγών της θερμοκρασίας.

Τέλος, το Ral έχει να κάνει με την εξωτερική επίστρωση του boiler που το κάνει ανθεκτικό στις διαβρώσεις από τα καιρικά φαινόμενα.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass/Inox

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass/Inox είναι μια εξίσου πολύ καλή επιλογή για την παροχή ζεστού νερού. Χάρη στους υπεραποδοτικούς, σκούρου μπλε χρώματος επιλεκτικούς συλλέκτες, απορροφά μεγαλύτερες ποσότητες ηλιακής ενέργειας.

Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε άφθονο ζεστό νερό. Και εδώ, αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το υλικό κατασκευής των boiler. Όπως και στους ECO Glass/Ral, η εσωτερική επίστρωση Glass τα κάνει πιο ανθεκτικά στις ρωγμές.

Η εξωτερική επίστρωση Inox (ανοξείδωτη επίστρωση) τα κάνει πιο ανθεκτικά από τη σκουριά, λόγω υγρασίας. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass/Inox είναι ιδανική επιλογή για σπίτια σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Plus – WiFi

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Plus – WiFi είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν θέλετε να ρυθμίζετε από τον καναπέ σας τη θερμοκρασία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.

Κατεβάζοντας απλά την εφαρμογή, μπορείτε να τη ρυθμίζετε από το smartphone, το tablet ή το laptop.

Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και πολυκατοικιών και οι ένοικοι μπορούν να ρυθμίζουν ξεχωριστά τη θερμοκρασία!

Επιπλέον, διαθέτουν ηλιακούς συλλέκτες επιλεκτικούς, σε σκούρο μπλε χρώμα που τους κάνει ιδανικούς να απορροφούν μεγαλύτερες ποσότητες υπεριώδους ακτινοβολίας.

Έτσι, θα σας παρέχουν ζεστό νερό και τις συννεφιασμένες μέρες. Τέλος, τα boiler έχουν επισμάλτωση Double Glass που τα κάνει ανθεκτικά στις διαβρώσεις.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας 200lt Mastersol Plus (WiFi) Επιλεκτικός 3,0τμ

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Low Profile

Για σπίτια και εγκαταστάσεις που ναι μεν θέλουν παροχή ζεστού νερού, αλλά δεν θέλουν να χαλάσει η αισθητική τους, υπάρχει λύση. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Low Profile είναι η καλύτερη επιλογή. Έχοντας λιγότερο υψωμένους τους ηλιακούς συλλέκτες δεν είναι ορατοί και δεν χαλάει η αισθητική του κτιρίου.

Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί οι ηλιακοί θερμοσίφωνες έχουν χαμηλότερη απόδοση από τους άλλους, αλλά λειτουργούν τέλεια τους καλοκαιρινούς μήνες, ή όταν έχει ήλιο. Είναι κατασκευασμένοι από υλικά άριστης ποιότητας που τους καθιστούν ανθεκτικούς στις διαβρώσεις.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας Αντλίας Θερμότητας HP 200lt 3,0τ.μ. 2 συλλέκτες

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες HP Αντλίας Θερμότητας

Για σπίτια και εγκαταστάσεις που έχουν διαρκή ανάγκη σε ποσότητες ζεστού νερού, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες HP αντλίας θερμότητας είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτοί οι ηλιακοί θερμοσίφωνες λειτουργούν με τη λειτουργία ψυκτικού κύκλου. Μετατρέπουν δηλαδή τις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες σε ζέστη. Έτσι, παράγουν μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού.

Επιπλέον, διαθέτουν έναν ή δύο επιλεκτικούς συλλέκτες, σκούρου μπλε χρώματος που απορροφούν μεγάλες ποσότητες ηλιακής ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού.

Τέλος, η κατασκευή τους είναι από ανθεκτικά στις διαβρώσεις υλικά, για να τους έχετε μια ζωή!

Η MasterSOL Είναι Εδώ για Εσάς!

Αφού λοιπόν μάθατε για τα χαρακτηριστικά και τις διαφορές των ηλιακών θερμοσιφώνων, ήρθε η ώρα να κάνετε την καλύτερη για σας επιλογή. Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλιακούς θερμοσίφωνες, διαφόρων λίτρων, για να διαλέξετε αυτόν που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Αν παρόλα αυτά, δεν έχετε αποφασίσει ποια επιλογή είναι καλύτερη για εσάς, μην ανησυχείτε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσει και να λύσει την κάθε απορία σας! Μη το καθυστερείτε. Ήρθε η στιγμή να διαλέξετε ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.