Με Έναν Inox και Έναν Απλό Εναλλάκτη

Τα δοχεία αδράνειας με έναν inox και δυο απλούς εναλλάκτες είναι κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης νερού χρήσης και θέρμανσης, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία σταθερή. Αυτό συμβαίνει χάρη στη μόνωση από πολυουρέθανη που διαθέτουν. Η έγχυσή της γίνεται με αυτόματο μηχάνημα και έτσι επιτυγχάνεται η μόνωση και η διατήρηση των θερμοκρασιών του νερού.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε δοχεία αδράνειας με έναν inox και δυο απλούς εναλλάκτες, πολλών λίτρων, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη σε λίτρα θερμού ή ψυχρού νερού. Κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας και δείχνουν αντοχή στο χρόνο. Οι δεξαμενές είναι ανθεκτικές στη σκουριά, χάρη στην επίστρωση σμάλτου που διαθέτουν. Είναι ελεγμένα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες υγιεινής και έτι σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό νερό χρήσης και θέρμανσης.

Συνδέονται με λέβητα και ηλιακούς συλλέκτες, καθώς διαθέτουν και αναμονή που συνδέεται με ηλεκτρική αντίσταση για την παραγωγή ζεστού νερού. Έτσι, εξοικονομείτε χρήμα και ενέργεια καθώς εκμεταλλεύονται κάθε πηγή ενέργειας για να σας παρέχουν ζεστό νερό χρήσης και θέρμανσης. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να σας παρέχουν κρύο νερό, συνδέοντάς τα αντί σε λέβητα σε ψύκτη.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Δοχεία Αδράνειας με έναν inox και δυο Απλούς Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.