Με Δύο Απλούς Εναλλάκτες

Τα δοχεία αδράνειας με δυο απλούς εναλλάκτες είναι ιδανικά να σας παρέχουν ποσότητες ζεστού και κρύου νερού, που χρειάζεστε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν μεγάλες ποσότητες θερμού ή ψυχρού νερού, διατηρώντας τη θερμοκρασία τους σταθερή. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μόνωση από πολυουρεθάνη, που διαθέτουν. Έτσι, θα απολαμβάνετε ζεστό ή κρύο νερό όποτε το χρειάζεστε!

Στο MasterSOL θα βρείτε δοχεία αδράνειας με δυο απλούς εναλλάκτες, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας σε ζεστό ή κρύο νερό. Είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας, οικολογικά, και έχουν μεγάλη διάρκεια στη χρήση και το χρόνο. Χάρη στην εσωτερική επίστρωση των δεξαμενών, από σμάλτο, είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, καθώς το νερό δεν έρχεται σε επαφή με το μέταλλο. Έτσι το νερό παραμένει καθαρό, απαλλαγμένο από άλατα και μικροοργανισμούς.

Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με λέβητα και ηλιακούς συλλέκτες, παρέχοντάς σας ζεστό νερό, χωρίς να ανάψετε τον καυστήρα. Έτσι, κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων και καυσίμων! Επιπλέον, για την παροχή κρύου νερού, έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με ψύκτες. Ακόμα και αν το μοτέρ του ψύκτη δεν βρίσκεται σε λειτουργία, είναι ικανά να σας παρέχουν το κρύο νερό που επιθυμείτε. Επιλέξτε το δοχείο αδράνειας που επιθυμείτε και κάντε εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας!

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Δοχεία Αδράνειας με δυο Απλούς Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.