Με Inox Αποσπώμενους Εναλλάκτες

Το MasterSOL διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας δοχεία λεβητοστασίου με αποσπώμενους εναλλάκτες, πολλών λίτρων για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε οριζόντια στο λεβητοστάσιο και διαθέτουν θέσεις για ανακυκλοφορία και εμβαπτιζόμενο θερμόμετρο. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας. Χάρη στη μόνωση από μαλακή πολυουρεθάνη, που διαθέτουν, είναι ικανά να αποθηκεύουν ζεστό το νερό για πολλές ώρες.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε οριζόντια δοχεία λεβητοστασίου με αποσπώμενους εναλλάκτες, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με λέβητα, ηλιακούς συλλέκτες αλλά και ηλεκτρική αντίσταση. Έτσι, είναι ικανά να σας παρέχουν ζεστό νερό από κάθε πηγή ενέργειας.

Τα δοχεία είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα (inox), ικανά να αντέχουν στις διαβρώσεις από τη χρήση, το χρόνο και τα άλατα. Διαθέτουν, επίσης, μέθοδο epoxy resin που τα καθιστά ικανά να σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό, χωρίς άλατα και μικροοργανισμούς.

Δοχεία Λεβητοστασίου με Αποσπώμενους Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.