Δοχεία Λεβητοστασίου Χωρίς Εναλλάκτες

Το MasterSOL διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας δοχεία λεβητοστασίου χωρίς εναλλάκτες, για την παροχή και αποθήκευση ζεστού νερού. Τα boiler αυτά έχουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικά για αποθήκευση ζεστού νερού. Τοποθετούνται οριζόντια και είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε λεβητοστάσιο.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε οριζόντια δοχεία λεβητοστασίου χωρίς εναλλάκτες, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Θα βρείτε δοχεία λεβητοστασίου πολλών λίτρων, ιδανικά να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τις οικιακές και επαγγελματικές σας ανάγκες, καθώς μπορούν να αποθηκεύσουν μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού. Χάρη στη μόνωσή τους από μαλακή πολυουρεθάνη, μπορούν να διατηρήσουν το νερό ζεστό για πολλές ώρες.

Είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα (inox), ανθεκτικά στις διαβρώσεις από άλατα, τη χρήση και το χρόνο. Με τη μέθοδο epoxy resin, που διαθέτουν, μπορούν να σας δίνουν συνεχώς καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό, απαλλαγμένο από άλατα και μικροοργανισμούς!

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Δοχεία Λεβητοστασίου Χωρίς Εναλλάκτη

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.