Με Έναν Απλό Εναλλάκτη

Τα δοχεία αδράνειας με έναν απλό εναλλάκτη είναι ιδανικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης νερού χρήσης και θέρμανσης και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του. Είναι αποτελεσματικά στο να διατηρούν τη θερμοκρασία του νερού σταθερή για πολλές ώρες, χάρη στη μόνωση από πολυουρεθάνη που διαθέτουν. Έτσι, θα έχετε ζεστό ή κρύο νερό όποτε το θέλετε.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε δοχεία αδράνειας με έναν απλό εναλλάκτη, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Κατασκευάζονται από υλικά οικολογικά, εξαιρετικής ποιότητας που δείχνουν αντοχή στο χρόνο. Είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, καθώς διαθέτουν στη δεξαμενή εσωτερική επίστρωση σμάλτου. Έτσι, το νερό δεν θα ακουμπάει στο μέταλλο και θα παραμένει καθαρό, χωρίς άλατα.

Για να σας παρέχουν άφθονο ζεστό νερό, έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με λέβητα και με ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι, θα περιορίσετε τη χρήση του καυστήρα και θα κάνετε εξοικονόμηση στα καύσιμα. Από την άλλη πλευρά, έχουν και τη δυνατότητα σύνδεσης με ψύκτη για την παροχή κρύου νερού, το οποίο θα παρέχετε ακόμα και όταν το μοτέρ θα είναι κλειστό. Επιλέξτε το δοχείο αδράνειας που επιθυμείτε και κάντε εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας!

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Δοχεία Αδράνειας με έναν απλό Εναλλάκτη

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.