Απλό Δοχείο Tank in Tank

Το απλό δοχείο Tank in Tank αποτελεί συνδυασμό μπόιλερ λεβητοστασίου και δοχείου αδράνειας. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το λεβητοστάσιο ή και με ηλιακό συλλέκτη. Διαθέτουν αναμονή για σύνδεση και με ηλεκτρική αντίσταση, έτσι σας δίνουν τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης από κάθε πηγή ενέργειας. Ο σκοπός τους είναι η ελαχιστοποίηση της χρήσης του καυστήρα, παράγοντας ζεστό νερό από το λέβητα και τον ηλιακό συλλέκτη.

Στη συλλογή της MasterSOL θα βρείτε απλά δοχεία Tank in Tank, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε βάσει των αναγκών σας. Είναι ιδανικοί να σας παρέχουν ζεστό νερό και να το αποθηκεύουν για πολλές ώρες. Με την εγκατάσταση ενός απλού δοχείου Tank in Tank εξοικονομείτε καύσιμα από τον καυστήρα, για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Τα απλά δοχεία Tank in Tank, που θα βρείτε στη συλλογή μας, έχουν τη δυνατότητα να προστατεύονται από τη σκουριά, χάρη στην εσωτερική επίστρωση σμάλτου που διαθέτουν. Έτσι, σας παρέχουν πάντα καθαρό και υγιεινό νερό, απαλλαγμένο από άλατα και μικροοργανισμούς που μπορούν να αναπτυχθούν στο νερό. Τέλος, διαθέτουν μόνωση από πολυουρεθάνη, που είναι ιδανική να διατηρεί θερμό το νερό για πολλές ώρες, με ελάχιστη απώλεια θερμότητας.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.