Χωρίς Απλούς Εναλλάκτες

Τα δοχεία αδράνειας χωρίς απλούς εναλλάκτες είναι ειδικά κατασκευασμένα για να αποθηκεύουν το νερό χρήσης και θέρμανσης και να διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία του. Είτε πρόκειται για ζεστό είτε για ψυχρό νερό, τα δοχεία αδράνειας είναι αποτελεσματικά στο να σας παρέχουν και να διατηρούν τις θερμοκρασίες που επιθυμείτε!

Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με λέβητα, αλλά και με ηλιακούς συλλέκτες, για να σας παρέχουν συνεχώς ζεστό νερό, χωρίς να χρησιμοποιείτε τον καυστήρα. Δίνουν, επιπλέον τη δυνατότητα σύνδεσης και με ψύκτες για την παροχή ψυχρού νερού. Είναι λειτουργικοί ακόμα και όταν σταματήσει η λειτουργία του μοτέρ, καθώς μεταφέρεται το ψυχρό νερό στο δοχείο. Έτσι, για όποια λειτουργία και αν το χρησιμοποιήσετε, εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε δοχεία αδράνειας χωρίς απλούς εναλλάκτες, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε. Είναι ελεγμένα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες υγιεινής και κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, χάρη στην εσωτερική επίστρωση σμάλτου της δεξαμενής και έτσι, σας εξασφαλίζουν διαρκώς καθαρό νερό. Με τη μόνωση από πολυουρεθάνη, που διαθέτουν, είναι ικανά να διατηρούν τη θερμοκρασία του νερού, που αποθηκεύεται, σταθερή για πολλές ώρες.

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Δοχεία Αδράνειας Χωρίς Απλούς Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.