Με Δύο Εναλλάκτες

Το MasterSOL διαθέτει υψηλής ποιότητας boiler λεβητοστασίου με δύο εναλλάκτες για παραγωγή και αποθήκευση ζεστού νερού. Είναι ικανοί να παράγουν την απαιτούμενη θερμότητα για παροχή ζεστού νερού, καθώς και τη διατήρησή του, χάρη στη μόνωση που διαθέτουν από αφαιρούμενη μαλακή πολυουρεθάνη.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία σε κάθετα boiler λεβητοστασίου με δύο εναλλάκτες, πολλών λίτρων για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Αποτελεί μια οικονομική λύση στην παροχή ζεστού νερού, καθώς λόγω της τριπλής ενέργειάς του μπορεί να συνδεθεί με λέβητα ή αντλία θερμότητας, καθώς και ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε μορφή ενέργειας, που θα σας παρέχει το ζεστό νερό που επιθυμείτε.

Τα μπόιλερ λεβητοστασίου του MasterSOL με δύο εναλλάκτες πληρούν αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές. Είναι κατασκευασμένοι από ποιοτικά και οικολογικά υλικά. Διαθέτουν μέθοδο προστασίας epoxy resin, που τα προστατεύει από την εσωτερική διάβρωση, παρέχοντάς σας απόλυτα καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό. Χάρη στην κατασκευή τους, δείχνουν ανθεκτικότητα στη χρήση και στον χρόνο. Είναι κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

MasterSOL Boiler με Δύο Εναλλάκτες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.