Χωρίς Εναλλάκτη

Το MasterSOL διαθέτει υψηλής ποιότητας boiler λεβητοστασίου χωρίς εναλλάκτη για την αποθήκευση ζεστού νερού χρήσης. Χάρη στη μόνωσή τους από πολυουρεθάνη, μπορούν να διατηρήσουν ποσότητες ζεστού νερού για ώρα, έχοντας πολύ μικρή αποβολή θερμότητας.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία σε boiler λεβητοστασίου χωρίς εναλλάκτη, πολλών λίτρων για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Είναι ιδανικοί για παροχή ζεστού νερού χρήσης για την κουζίνα, το μπάνιο, το πλυντήριο και γενικά για όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού. Το γεγονός ότι δεν διαθέτουν εναλλάκτη τα καθιστά ιδανικά για αποθήκευση του ζεστού νερού. Μπορούν να συνδεθούν με λέβητα οποιουδήποτε τύπου ή ακόμα και με ηλιακούς συλλέκτες για την αποθήκευση του ζεστού νερού.

Μπορούν να δεχθούν ηλεκτρική αντίσταση, δίνοντάς σας μία εναλλακτική επιλογή θέρμανσης για το νερό. Είναι κατασκευασμένοι από εξαιρετικά υλικά, κατά της διάβρωσης και δείχνουν μεγάλη αντοχή στη χρήση και στον χρόνο. Το boiler διαθέτει εσωτερική επίστρωση σμάλτου, που το προστατεύει από τη σκουριά. Έτσι, σας παρέχει πάντα υγιεινό ζεστό νερό.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

MasterSOL Μπόιλερ Χωρίς Εναλλάκτη