Με Έναν Εναλλάκτη

Το MasterSOL διαθέτει υψηλής ποιότητας boiler λεβητοστασίου με έναν εναλλάκτη για τη θέρμανση και αποθήκευση ζεστού νερού. Μέσα σε αυτό μπορείτε να θερμάνετε και να αποθηκεύσετε ζεστό νερό για χρήση στην κουζίνα, το μπάνιο, το πλυντήριο και γενικά για όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού. Χάρη στη μόνωση που διαθέτουν από αφαιρούμενη μαλακή πολυουρεθάνη, μπορεί να διατηρήσει σταθερή τη θερμότητα του νερού.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία σε boiler λεβητοστασίου με έναν εναλλάκτη, πολλών λίτρων για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε λέβητα ή και με ηλιακούς συλλέκτες για τη θέρμανση του νερού. Έτσι, το ζεστό νερό από τον λέβητα ή τους ηλιακούς συλλέκτες θερμαίνεται στο boiler και διατηρείται ζεστό, έτοιμο για χρήση.

Μπορούν να δεχθούν ηλεκτρική αντίσταση, δίνοντάς σας μία επιπλέον επιλογή θέρμανσης για το νερό. Είναι κατασκευασμένα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, από υλικά άριστης ποιότητας και ανθεκτικά στη χρήση και το χρόνο. Χάρη στην κατασκευή τους που είναι ανθεκτική στις διαβρώσεις και στη σκουριά, μπορούν να σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό νερό.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.